SHOP

22 August 2018

SAMO NAŠA SREĆA

Ovo je malo drugačija objava. Nadovezujem se na prošlu objavu i naš odlazak na more.

Znate ono kad baš NIŠTA ne ide kako treba? Kad sve završi krivo i vi se na kraju jednostavno smijete činjenici da ste NESRETNI? Nama se sve dogodilo u jednom danu. Bogu hvala uspjeli smo svi ostati suzdržani i uživati u ostatku odmora.

Krenuli smo na more u našoj glupoj Opel Antari. Ovdje valja naglasiti da je ovaj auto čista katastrofa i da se kvari najmanje svakih mjesec dana. Da smo stigli na cilj čitavi, to bi bilo pravo čudo. Na početku je sve bilo odlično. Trebalo nam je nekih 5 sati vožnje do Vira. Tata zapravo nije spavao cijelu noć, tako da je u jednom trenutku zaspao ali uspjeli smo ga razbuditi, pa smo stali na kavu kako bismo došli sebi. Na autocesti do Zadra auto se nije ni čuo, svi smo bili u šoku zbog činjenice što radi kao da je nov.

100 metara od cilja auto je počeo proizvoditi jako čudne zvukove. Nismo uopće bili sigurni dolaze li zvukovi iz našeg auta ili iz nečeg drugog. Tata je probao nešto popravit, ali auto je jednostavno pucao kao mitraljez i uzbudio cijelo susjedstvo. Pozvali smo poznanika koji nas je odšlepao do odredišta. To poslijepodne i slijedeće jutro tata je pokušavao popraviti kvar, ali dobivali smo razne solucije od raznih ljudi i jednostavno više nismo bili sigurni što je autu. Samo znam da je bio u potpunosti rastavljen i da ga je tata na kraju spojio u hrpu jer jednostavno nije to mogao popraviti bez ikakvih alata i bez dijagnostike.


Srećom, u susjedstvu je bio mamin prijatelj koji je došao sa džipom i na prikolici dovezao quad. Odmah je ponudio pomoć i rekao da se vraća za Kt u ponedjeljak ujutro. Tako smo bar znali da ćemo se vratiti kući bez ikakvih problema.

STVARI KOJE SMO NAUČILI:

  • Ne nosite stvari koje vam zapravo nisu potrebne. 
  • Uvijek provjerite ispravnost svog auta prije puta (iako nas naš uvijek iznevjeri).
  • Nikad više ne kupujemo Opela.

No comments:

Post a Comment