SHOP

28 January 2019

AVON NARUDŽBA - KAMPANJA 1/2019

Ne znam jeste li upoznati sa činjenicom da radim za Avon, ali ako niste sada znate haha...
Znam da vas je puno zainteresirano za Avon, ali većina ne zna kakvi su proizvodi, valjaju li i što od njih očekivati. Zato sam vam odlučila pokazati neke proizvode koje sam ja naručila u prethodnoj kampanji.

Kozmetički proizvodi nisu skupi, dok se o nekozmetičkima (torbe, nakit...) da raspravljati hahah... Najskuplji proizvod je ova paleta sjenila koja je bila 49,90 kn. Ali opet za četiri sjenila koja dobijete to nije strašno.

Proizvodi mi nikad nisu došli oštećeni ili nedaj Bože već korišteni. Ponekad se zna dogoditi da je tipa kutijica u kojoj je olovka malo nagnječena ili otvorena, ali do toga lako može doći prilikom transporta i pod cijelim teretom kutije u kojoj uvijek bude hrpetina proizvoda. Šminka skoro uvijek dođe u svojoj originalnoj kutijici, a posebno mi se svidjelo što je kist došao zapakiran.



U ovoj kampanji sam naručila pomalo od svega. Ima i šminke i beauty proizvoda, kao i proizvoda za njegu kose.

Proizvodi koje sam naručila:

  • Pjena za kupanje - jagode sa šlagom - Odlično miriše, i stvarno njeguje kožu.
  • Sprej za zaštitu od topline - Uvijek se posebno obradujem proizvodima za njegu kose. U zadnje vrijeme volim isprobavati razne proizvode na svojoj kosi. Prije feniranja i prije peglanja obavezno stavljam sprej za zaštitu od topline i ovo je samo jedan u nizu koji sam već potrošila.
  • Krema za lice sa zelenom maslinom - Nisam je još isprobala, ali mislim da će poslužiti. Koristila sam nekolicinu tih Naturals kremica , ali svaki put naručim sa drugačijim sastojcima hahah. Zadnja je bila od ruže i stvarno je bila odlična. 
  • Kist za sjenilo za oči - Nikad dosta kistova tako daaaa...
  • Avon True Quad sjenilo za oči (Metallic Nude) - Uzela sam ovu paletu u ovim predivnim zlatnim nijansama. Već imam nekoliko tih paleta u raznim nijansama, tako da mislim da će mi i ova odgovarati. 
  • Mark vodootporna olovka za oči (Boldest Black) - S obzirom da je moja Essencova olovka pri kraju, trenutno sam u fazi isprobavanja raznih crnih olovaka. 
Što vi mislite o Avonu? Koristite li proizvode i kako vam odgovaraju? 

3 comments:

  1. Volim Avonove proizode,ali ne volim što nas Avon levati. Znači svaki katalog prelistam i kad mi napišu da je nešto koštalo 100 kn, a sad je 39,00, POŠIZIM!!zato što je to prošli i pretprošli i svaki katalog koštalo 39,00.Onak,wtf???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha a dobro to je istina, to sam i ja primijetila. Mozda je vrijednost tog proizvoda zapravo 100 kuna, a mi ga dobijemo po snizenoj cijeli ilii se radi o tome da je vrijednost proizvoda 39 kuna, a cilj je da kupci misle da je 100 kuna pa misle da je vrijedniji proizvod. Sve u svemu, nemam pojma hahaha

      Delete
  2. Ja sam ovo ljeto bila Avon Lady međutim prestala sam jer su lagali da ne tesiraju na životinjama a jesu jer se Avon proizvodi proizvode u Kini gdje se po zakonu mora sve tesirati na životinjama..

    ReplyDelete