SHOP

02 February 2019

BEAUTY BOX │ SIJEČANJ




Siječanjski Beauty Box je stigao. Kutija je stvarno predivna, sviđa mi se što svakog mjeseca bude drugačija tema. Ovaj mjesec su to muffini. Zar postoji netko tko ne voli muffine?

Kutija sadrži najviše proizvoda za njegu lica, ali našlo se i ponešto za kosu kao i za rublje. Stvar koja mi je najviše privukla pažnju je bila maska za kosu.

Sadržaj:

  • Moja Oaza krema za lice Kolagen&Ceramidi - Krema je bogate, ali brzo upijajuće svilenkaste teksture, pruža koži zaštitu tokom čitavog dana, dubinski ju hrani i hidratizira.
  • Keune maska za kosu - Organsko arganovo ulje, poznato po svojim hidratantnim svojstvima, važan je sastojak proizvoda iz Keune Design Repair linije. Pomoću njegovog vitamina B5, Keune Repair tretman obnavlja kosu, učvršćujući vlas iznutra i izvana te zadržavajući potrebnu razinu hidratantnosti kose.
  • Apipharma sirup za grlo sa vitaminom C - Propolis jača obrambene snage organizma i tako pridonosi jačanju i bržem oporavku djece i odraslih. Svojim protuupalnim djelovanjem smanjuje nadražaj grla. Vitamin C doprinosi osnaživanju i jačanju obrambenih snaga organizma.
  • Sanytol dezinfekcijsko sredstvo za rublje - Sanytol pri svim temperaturama uništava bakterije, plijesan, ostatke deterdženta i vodenog kamenca i tako na odjeći ostavlja prekrasan osjećaj svježine. Razvijen je za bijelu i šarenu odjeću, ne sadrži klor ili tvari koje bi mogle uništiti tkaninu ili boju rublja.
  • Teta Violeta omekšivač - To je omekšivač čistih, snažnih nota, koji donosi val osvježenja, a njegov upečatljivi tropski miris i svježina trajat će još duže na vašem rublju. Super koncentrirana tekućina daje još veću mekoću, prozračnost te potrebnu postojanost vašem rublju.
  • Sensapharm dnevna krema s hijaluronom - Lagana dnevna krema za normalnu i mješovitu kožu s dodatkom hijaluronske kiseline. Sensapharm dnevna krema je dodatno obogaćena s kombinacijom kratkolančane i nisko molekularne hijaluronske kiseline. Kratkolančana hijaluronska kiselina djeluje na gornje slojeve kože u kojima nastaju fine linije i bore dok istovremeno nisko molekularna hijaluronska kiselina prodire dublje u epidermalne slojeve u kojima nastaju dublje bore. Krema je obogaćena uljima badema, argana i lješnjaka, ne sadrži GMO sastojke, bez parabena, bez umjetnih mirisa i bojila.
  • Nikel ulje oko očiju - Ulje oko očiju višestruko jača djelovanje kreme, dubinski vlaži i hrani, izglađuje bore i borice, odgađa njihov nastanak, umiruje, briše znakove umora, pomlađuje, pojačava djelovanje kreme te je prirodnog sastava. 
  • Uriage uljni balzam - Uriage Xemose uljni balzam namijenjen njezi jako suhe i kože sklone atopiji. Sadrži inovaciju - tekstura balzama koja prelazi u ulje! Umirujuće djelovanje odmah nakon nanošenja, 48 satno djelovanje protiv svrbeža i recidiva te intenzivno hrani kožu sa shea maslacem i ilippe uljem. Sadrži Uriage termalnu vodu 10% oja umiruje, hidratizira, stvara filmogeni sloj i jača kožnu barijeru. Hipoalergeno, nekomedogeno, bez mirisa, bez parabena. Namijenjeno njezi cijele obitelji, za lice i tijelo.
Odlična kutijica! Uskoro ću vam pokazati i što je bilo u prijašnjim kutijicama. Jednostavno nisam imala vremena prije ih objaviti!






No comments:

Post a Comment