SHOP

15 March 2019

BEAUTYBOX │ VELJAČA




Možda malo kasnim sa sadržajem ovog boxa, ako ste već vidjeli sadržaj zanemarite ovo ili ponovno pogledajte što se to nalazilo u BeautyBoxu za veljaču.

Kutijica je bila ukrašena srcima, poljupcima i raznim motivima povezanim uz ljubav.

BEEVEN KOZMETIKA, krema sa hijaluronom i pčelinjim otrovom, originalno pakiranje, 50 ml - 250,00 kn
Idealna kombinacija 100% prirodne visokomolekularne hijaluronske kiseline, posebno odabranih, najkvalitetnijih ulja, poput arganovog ulja, čine Beeven Hyaluronic kremu najkvalitetnijom i najidealnijom za njegu Vaše kože. Posebno osmišljena formula te spajanje pčelinjeg otrova, koji je poznat kao prirodni botox, i visokomolekularne hijaluronske kiseline garantiraju sigurnu i učinkovitu terapiju protiv bora. Spomenuta kombinacija spada u najučinkovitiju prirodnu inovaciju u kozmetičkoj industriji za smanjenje bora te njegu i sprječavanje starenja kože. Apibelle Hyaluronic je prva krema na svijetu koja koristi kombinaciju pčelinjeg otrova i hijaluronske kiseline čime omogućuje prodiranje u dublje slojeve kože, popunjavanje bora iznutra prema vani te dubinsku hidrataciju i vezivanje vlage unutar kože. Aktivni sastojci ove kreme štite Vašu kožu od štetnih utjecaja, a redovitim korištenjem koža postaje čvršća, mekša te samim time i pomlađena. Budući da krema Hyaluronic s blagim citrusnim mirisom ostavlja svilenkasti osjećaj na koži te se brzo upija idealna je podloga za šminku. 
Kremu sam poklonila mami s obzirom da je namijenjena naboranoj koži. Rekla je da je krema dobra i da se brzo upije što je njoj vrlo bitno. Za detaljniju recenziju trebalo bi koristiti kremu neko duže vrijeme.

URIAGE, micelarna voda, originalno pakiranje, 100 ml - 41,00 kn
Uriage termalna micelarna voda savršeno je prikladna za uklanjanje šminke za sve tipove kože, zahvaljujući jedinstvenim svojstvima Uriage termalne vode. Ljubičasti, neionski sastavni tenzidi micela djeluju poput magneta kako bi učinkovito uhvatili make-up i nečistoće. Čisti i uklanja make-up. Ova micelarna voda s blagim neionskim tenzidima nježno uklanja šminku i nečistoće. Štiti od suhoće, vlaži. Obogaćen ekstraktom brusnica, ovaj proizvod vlaži kožu, ostavljajući je glatkom i podatnom. Obogaćena hidratantnom Uriage termalnom vodom.
Nisam je još isprobala s obzirom da trenutno koristim L'Orealovu micelarnu, tako da kad isprobam obavijestim vas. 

TETA VIOLETA, deterdžent za svakodnevno pranje, putno pakiranje, 200 ml - 6,00 kn
Blagi deterdžent za svakodnevno pranje čuva obojenu odjeću, sprječavajući prijenos boje s tamnih na svijetle tkanine, a ujedno štiti vlakna od izvlačenja i oštećenja. Inovativni spoj proteina i inhibitora za prijenos boja osigurava zaštitu kod čestih pranja vaše omiljene odjeće.
Također poklonjeno mami, tako da bi nju trebali pitati za recenziju.

SAPUNOTEKA, krema za ruke, originalno pakiranje, 75 ml - 45 kn
Sapunoteka kreme za ruke su veganski proizvod na bazi hladno prešanih ulja i čistih eteričnih ulja. Za kreme se koristi konzervans odobren za uporabu u prirodnoj kozmetici, a pakirane su u ekološki prihvatljivoj ambalaži. Hidratantna i njegujuća krema bogata hladno prešanim kakao maslacem i njegujućim bademovim uljem. Laganog i slatkog mirisa eteričnih ulja vanilije i lavande.

SIGNAL, pasta za zube, putno pakiranje
Za zaštitu cijele obitelji, Signal paste za zube inspirirane prirodom. Nježna formulacija kombinira prirodna ulja s mineralima cinka, poznatog po svojoj nježnoj, ali djelotvornoj antibakterijskoj zaštiti. Štiti zube cijeli dan, između jutarnjih i večernjih četkanja. 
Oduševljena sam ovom pastom. Moja sadrži kokos i stvarno se zapjeni pri pranju zuba što mi je vrlo bitno. Mrzim paste koje stavim na zube i ne mogu baš ništa s njima. U jednom od prijašnjih BeautyBoxeva dobila sam BioMed pastu za zube također od kokosa. Njom nisam bila oduševljena prvenstveno zato što se nije dala razmazati po zubima i imala sam osjećaj da razvlačim žvakaču gumu po zubima umjesto paste za zube koja bi se trebala zapjeniti. 

LACTOVIT, originalno pakiranje, gel za tuširanje, 300 ml - 15,00 kn
Lactovit Lactourea gel za tuširanje zaštitni je gel za tuširanje koji sadrži vitamine i proteine iz mlijeka, te hrani i obnavlja vašu kožu. Sadrži 10% Lactourea kompleksa s mliječnom kiselinom; sastojak koji potiče hidrataciju kože, te čistu ureu, prirodni ovlaživač kože kojeg preporučuju dermatolozi za liječenje suhe kože. Uz njegovu pomoć vaša koža će biti obnovljena, zaštićena i ultrahidratizirana. Lactourea gel posebno je formuliran za vrlo suhu, osjetljivu kožu.

DOLCELA, cake to go, uzorak
Dolcela Cake2go ukusni su, punjeni biskviti obliveni kakao preljevom koji ne sadrži umjetne arome i bojila. Dolaze u četiri različita okusa: lješnjak, čokolada, vanilija i jaffa. Uz to što su odličnog okusa, izuzetno su praktični i prikladni za sve trenutke kada poželiš pojesti nešto slatko ili trebaš brzi međuobrok koji potiskuje glad. 











No comments:

Post a Comment