SHOP

09 September 2019

BEAUTY BOX │LJETNI DVOBROJ


Vjerujem da ste svi upoznati s Beauty Boxom koji nas razveseljava svaki mjesec? Ali također postoje i cure kojima ova kutijica i nije tako zabavna. Meni se osobno sviđa koncept, ne samo za mene, nego i kao poklon za nekog tko voli eksperimentirati s novim brendovima! Kod nas u Hrvatskoj je trenutno prisutan samo ovaj box, iako smo imali i Tester box koji je eto otišao u zaborav.

Jednokratno 99 kuna, a u pretplati 89 kuna.




Sviđa mi se to što su posljednje kutijice baš šarene i vesele, iako mi se sviđao i prijašnji dizajn kutijica koji je ajmo reći svaki mjesec imao neku temu.

Proizvodi u ovoj kutijici su bili mrak.

  • Oriflame, OnColour kremasti ruž za usne - Dolazi u dojmljivoj paleti nijansi, od nježnih prirodnih do odvažnih ljubičastih (moja je valjda ta neka tamnija, više vuće na ljubičasto). Formuliran je s mješavinom pigmenata tako da možete računati na boju savršene teksture u svakoj prilici. Novi oblik ruža i CreamComfort kompleks pružaju glatko i ugodno nanošenje te ujednačeno prekrivanje za neodoljivi izgled usana. (45,00 kn) Nisam probala!
  • Oriflame, OnColour lak za nokte - Tehnologija prekrivanja bojom pruža čistu, dojmljivu boju, a široka četkica kosog vrha omogućuje jednostavno i precizno nanošenje. (39,00 kn) Nisam probala! 
  • Vaselin balzam za usne - Obožavam balzame za usne tako da, ovo je veliko da. Vaseline Rosy Lips sadrži ulje ruže i badema, zadržava prirodnu vlagu usana, a mirisom razbuđuje osjetila. Glavni sastojak proizvoda iz Vaseline linije trostruko je pročišćeni vosak koji ne zatvara pore, ne sadržava dodane mirise i ono najvažnije, idealan je za svaki tip kože. Njegova osnovna značajka i uspjeh leže upravo u tome što se može primijenjivati na različitim tipovima kože jer ima univerzalni sastojak neophodan za održavanje vlage kože. (22,90 kn) 
  • San Basic, vitaminska krema za lice - Ova krema se čini obećavajuća po svemu što su napisali. Bogata krema namijenjena suhoj i normalnoj koži za intenzivnu njegu kože lica i vrata te za zaglađivanje prvih bora. Pregršt vitamina i antioksidansa iz kvalitetnih biljnih ulja i maslaca osiguravaju njegu i najzahtjevnije kože, te usporavaju njeno starenje. Vitaminski koktel hladno tiještenih ulja avokada i pšeničnih klica te ulja sjemenki grožđa i badema nahranit će vašu kožu esencijalnim masnim kiselinama, antioksidansima i vitaminima. Steroli iz ulja avokada čine kožu glatkom poput bebine, daju joj baršunasti sjaj i štite od preuranjenog starenja. Provitamin B5 (dekspantenol) i ekstrakt morskih crvenih algi vlaže vašu kožu, čine je elastičnom i savršeno mekom. Hladno tiješteno ulje avokada daje kremi blijedu žućkasto-zelenu boju, a macerat vanilije i eterično ulje slatke naranče miris koji podsjeća na puding, sladoled ili kolač. Prirodna krema za lice. Ne sadrži parabene, umjetna bojila, silikone, niti umjetne mirise. Nije testirana na životinjama. (70,90 kn) 
  • Hrvatska parfemska kuća, Body mist - Reći ću samo jedno, preintenzivno! Uz voćne note naranče, breskve, mističnog cedra, pačulija i zavodljive vanilije budi spremna za dnevne zadatke i večernje izazove! (65,00 kn)
  • L'Erbolario osvježavajući losion za njegu kože nakon sunčanja - Sa ekstraktom krastavca za dodatnu hidrataciju kože. Ekstrakt mente pruža osjećaj hlađenja. Za suhu i dehidriranu kožu nakon izlaganja suncu, vraća vlagu i njeguje i hrani kožu. (82,00 kn) Nisam probala!
  • Jam Jam neseser - Kozmetička torbica natur sa zip zatvaračem u kojoj možete čuvati sve vaše najdraže make up proizvode i putne potrepštine. (40,00 kn) Od svih predivnih koje sam vidjela, dobila sam ovu hahah...
  • Pikosan mast za ubode od komaraca - Pikosan mast vlaži i umiruje iritiranu i dehidriranu kožu. Stvaranjem zaštitnog filma pospješuje zarastanje manjih ozljeda, nakon uboda insekata te opeklina od vlasulja i meduza. Smanjuje svrbež i iritaciju. (65,30 kn) Nisam probala!
  • Remove trake za depilaciju - Remove trake sa 100% prirodnim voskom ta depilaciju tijela s AKTIVNIM UGLJENOM učinkovito uklanjaju neželjene dlačice i mrtve stanice kože. Remove trake s voskom za depilaciju tijela ne sadrže parabene, šećere i mineralna ulja. (30,00 kn) Sa zelenim trakama koje sam dobila zadnji put nisam bila zadovoljna, tako da nadam se da su ove bolje. 
  • Violeta We Care dnevni ulošci s kantarionom - Jedinstvena linija prirodnih dnevnih uložaka kreirana je za žene koje žele prirodnu i pouzdanu zaštitu. Kantarion poznat i kao gospina trava je cijenjen zbog svog blagotvornog djelovanja. Djeluje protuupalno, protugljivično, pomaže pri epitelizaciji kože i djeluje preventivno protiv infekcija. Maksimalna zaštita intimne higijene. (12,90 kn) Nisam probala!
Uzimate li vi Beauty Box? Kako ste zadovoljni proizvodima?



No comments:

Post a Comment